Jednoduchý recept

Hovězí roštěná v pivu

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 31 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 43385

Ingredience

120 g Bageta
40 g Cukr třtinový
800 g Hovězí roštěnka níz. peč.
20 ml Olej olivový
30 g Pepř černý mletý
150 ml Pivo tmavé 12% 4,0% obj.
30 ml Worcester (worcesterská omáčka)
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 670 kcal
Kilojoule 2 804kJ
10% Sacharidy 36 g
49% Tuky 37 g
19% Sodík 379 mg
82% Bílkoviny 46 g

Hovězí roštěná v pivu postup přípravy receptu:

1

Roštěnou nakrájíme na silnější plátky, omyjeme a osušíme. Do mísy nalijeme pivo, worcester, olej, přisypeme cukr, promícháme, až se cukr zcela rozpustí. Přidáme prolisovaný česnek, opepříme drceným pepřem a znovu promícháme. K marinádě přiložíme maso, dobře v marinádě obalíme a necháme 1 hodinu marinovat.

2

Částečně okapané plátky masa položíme na silně rozpálený gril a zprudka opékáme z obou stran asi po 3 minutách. Roštěná se musí grilovat rychle, jinak tvrdne.

3

Maso rozdělíme na talíře, doplníme bagetkou a podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept