Jednoduchý recept

Chňapal na grilu

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 42 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 22 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 43447
Kategorie: Maso

Ingredience

1500 g Chňapal červený
60 g Citrony
40 g Olej rostlinný
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 356 kcal
Kilojoule 1 488kJ
0% Sacharidy 2 g
9% Tuky 7 g
63% Sodík 1 g
131% Bílkoviny 74 g

Chňapal na grilu postup přípravy receptu:

1

Rybu vyvrhneme, oškrábeme šupiny, omyjeme pod tekoucí vodou a položíme na prkénko. Rybu budeme grilovat vcelku. Vymačkáme šťávu z jednoho celého citronu a rybu potřeme z obou stran i zevnitř. Osolíme, alobal potřeme olejem, rybu do něj zabalíme, položíme na gril, přiklopíme víkem a grilujeme z každé strany po deseti minutách. Nyní rybu rozbalíme, rošt grilu potřeme olejem a rybu grilujeme ještě minutu z každé strany bez alobalu.

2

Rybu servírujeme na oválném talíři vcelku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept