Jednoduchý recept

Maso vepřové s křupavou zeleninou

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 55 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 44305

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 kávová lžička Cukr krupice
0,5 ks Fenykl sladký - hlíza
1 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
450 g Vepřové maso libové
1 polévková lžíce Víno rýžové čínské
2 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 324 kcal
Kilojoule 1 354kJ
3% Sacharidy 11 g
142% Tuky 107 g
14% Sodík 278 mg
39% Bílkoviny 22 g

Maso vepřové s křupavou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Smícháme v misce víno, zázvor, cukr a sójovou omáčku. Necháme uležet 30 minut. Vepřové maso nakrájíme na tenké plátky, osolíme a opepříme.

2

Na tenké proužky nakrájíme mrkev, celer a fenykl. Do bambusového pařáčku vložíme zeleninu, nasadíme na wok s vroucí vodou a vaříme v páře 3 minuty.

3

Poté pařáček vyndáme a plátky vepřového masa položíme na zeleninu. Opět zavěsíme na wok a směs vaříme dalších 5 minut v páře.

4

Podáváme s připravenou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept