Jednoduchý recept

Sledě v ovesném obalu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 44340

Ingredience

1 ks Citrony
2 kávová lžička Hořčičné semínko
125 g Mouka ovesná
200 ml Olej slunečnicový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
8 ks Petržel - nať
800 g Sleď čerstvý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 829 kcal
Kilojoule 3 469kJ
7% Sacharidy 24 g
94% Tuky 70 g
10% Sodík 202 mg
52% Bílkoviny 29 g

Sledě v ovesném obalu postup přípravy receptu:

1

Na talíři smícháme ovesnou mouku s mletými hořčičnými semínky, solí a pepřem.

2

Očištěné, omyté a osušené sledě nafiletujeme a po obou stranách vmáčkneme do ochucené mouky.

3

Obalené filety grilujeme po každé straně asi 4 minuty pod horkým grilem v troubě dozlatova.

4

V pánvi ve vyšší vrstvě oleje fritujeme snítky petržele asi 30 vteřin dokřupava. Vyjmeme na papírovou utěrku.

5

Grilované sledě upravíme na talíře spolu s fritovanou petrželkou a ozdobíme plátky omytého citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept