Jednoduchý recept

Filé se sušenými houbami a smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 44450

Ingredience

600 g Filé rybí
1 hrst Houby sušené
0,5 kávová lžička Kmín drcený
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Petržel - nať
6 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 237 kcal
Kilojoule 994kJ
0% Sacharidy 1 g
15% Tuky 12 g
10% Sodík 196 mg
113% Bílkoviny 64 g

Filé se sušenými houbami a smetanou postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce filé osolíme, okmínujeme a osmahneme na pánvi na rozpáleném másle. Vyjmeme a urovnáme do olejem vymazané zapékací mísy.

2

Předem namočené sušené houby vymačkáme, jemně nasekáme a rozložíme na porce filé. Posypeme nasekanou petrželkou a zakapeme smetanou.

3

Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

4

Vhodnou přílohou je bramborová kaše.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept