Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 45162

Ingredience

4 ks Bobkový list
1 ks Citrony
50 g Kopr čerstvý
1200 g Parma
8 ks Vinné listy
Na marinádu
10 g Cibulka jarní
100 g Citronová šťáva
2 polévková lžíce Hořčice
9 g Kopr čerstvý
40 ml Olej olivový
1,2 dl Pepř černý mletý
4 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 670 kcal
Kilojoule 2 802kJ
15% Sacharidy 53 g
29% Tuky 22 g
21% Sodík 423 mg
133% Bílkoviny 75 g

Parma ve vinném listu postup přípravy receptu:

1

V keramické míse smícháme nasekaný kopr, sůl, pepř, olej, citronovou šťávu, jarní cibulku a hořčici. Po obou stranách ryb uděláme hluboké zářezy, do kterých vzniklou omáčku hustě vetřeme. Rozetřeme ji také dovnitř vykuchané ryby a vložíme bobkový list a hrst kopru.

2

Vinné listy rozložíme tak, aby se vždy dva překrývaly, na ně položíme rybu, pevně svineme a omotáme nití. Grilujeme za občasného otočení 15 minut, podáváme rozbalené a ozdobené plátky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept