Recept

Pizza s jehněčím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 45629

Ingredience

1 ks Cuketa
250 g Jehněčí maso
1 špetka Kmín celý
50 g Mozzarella
50 ml Olej olivový
100 ml Protlak rajčatový
400 g Těsto na pizzu
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 776 kcal
Kilojoule 3 245kJ
3% Sacharidy 9 g
48% Tuky 36 g
18% Sodík 364 mg
42% Bílkoviny 23 g

Pizza s jehněčím masem postup přípravy receptu:

1

Jehněčí maso osmahneme s cuketou na oleji. Po pěti minutách přilisujeme k masu česnek, přidáme kmín. Další tři minutky smažíme. Těsto na pizzu potřeme protlakem, přidáme obsah pánve a vše posypeme sýrem. Pak už jen stačí vložit do trouby, předehřáté na 220 stupňů a péct 10 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept