Recept

Přílohová dušená karotka s bylinkami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 45729

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr krupice
600 g Karotka
0,5 polévková lžíce Kopr čerstvý
80 g Máslo čerstvé
0,5 polévková lžíce Pažitka
0,5 polévková lžíce Petržel - nať
0,3 kávová lžička Sůl
250 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 298 kcal
Kilojoule 1 248kJ
5% Sacharidy 19 g
24% Tuky 18 g
17% Sodík 348 mg
4% Bílkoviny 2 g

Přílohová dušená karotka s bylinkami postup přípravy receptu:

1

Bylinky nasekáme nadrobno, karotku očistíme a nakrájíme na silnější nudličky.

2

Na másle roztavíme cukr, přimícháme karotku, osolíme a zlehka osmažíme. Poté přilijeme vývar, na mírném plameni za občasného míchání dusíme. Když je karotka měkká, vmícháme bylinky.

3

Karotku podáváme jako přílohu k masu.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept