Jednoduchý recept

Srnčí guláš na smetaně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 45790

Ingredience

40 g Kapary
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
70 g Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
600 g Rýže dušená
300 ml Smetana 12% (konzumní)
900 g Srnčí maso
8 g Sůl
800 ml Voda pitná
200 ml Víno bílé
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 485 kcal
Kilojoule 2 031kJ
9% Sacharidy 34 g
25% Tuky 19 g
31% Sodík 612 mg
70% Bílkoviny 40 g

Srnčí guláš na smetaně postup přípravy receptu:

1

Odblaněné srnčí maso omyjeme, nakrájíme na nudličky, česnek prolisujeme, kapary scedíme a trochu posekáme.

2

V hrnci rozpálíme olej, přisypeme maso, osmažíme, přilijeme víno a dusíme, dokud se víno téměř neodpaří. Podlijeme vodou, osolíme, opepříme, přidáme česnek a kapary. Mouku rozmícháme ve smetaně, přilijeme do guláše, důkladně promícháme a dovaříme.

3

Hotový guláš rozdělíme na talíře a doplníme dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept