Jednoduchý recept

Kuřecí maso na jehle

  • Libanon
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (91%)
ID receptu: 45985

Ingredience

4 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kg Kuřecí prsa
3 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 227 kcal
Kilojoule 948kJ
1% Sacharidy 2 g
10% Tuky 8 g
12% Sodík 233 mg
63% Bílkoviny 36 g

Kuřecí maso na jehle postup přípravy receptu:

1

Česnek oloupeme a prolisujeme. V misce ho metlou smícháme s olivovým olejem, citronovou šťávou a rajčatovým protlakem, přidáme sůl a pepř.

2

Kuřecí maso omyjeme a nakrájíme na kostičky, dáme do mísy, zalijeme marinádou, promícháme a necháme v chladničce alespoň 5 hodin odležet.

3

Kostičky marinovaného masa pak napícháme na grilovací jehly a opékáme na rozehřátém grilu. Při pečení obracíme.

Poznámka

Podáváme horké, jako příloha je vhodný zeleninový salát a chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept