Jednoduchý recept

Kovbojská vejce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 4612

Ingredience

4 krajíc Chléb konzumní
1 ks Cibule
60 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Protlak rajčatový
50 g Sýr Eidam cihla 30%
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
200 g Vepřová uzená plec

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 518 kcal
Kilojoule 2 169kJ
10% Sacharidy 37 g
41% Tuky 30 g
29% Sodík 580 mg
43% Bílkoviny 24 g

Kovbojská vejce postup přípravy receptu:

1

Smícháme nastrouhaný tvrdý sýr, rajčatový protlak, nakrájenou cibuli, nadrobno, sůl a pepř.

2

Opečeme krajíce bílého chleba z obou stran.

3

Umícháme vejce na teflonové pánvi a na každý krajíc navršíme dávku vajec, směs z rajského protlaku a kostičky uzeného masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept