Jednoduchý recept

Polévka z okouna a mušlí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 46462

Ingredience

1 ks Fenykl sladký - hlíza
1 ks Mrkev kořen
6 ks Mušle slávky
1 kávová lžička Máslo čerstvé
150 g Okouník mořský
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
500 ml Vývar rybí
1 špetka Šafrán

Nutriční hodnoty jedné porce

70% Kalorie 1,374 kcal
Kilojoule 5 747kJ
17% Sacharidy 60 g
163% Tuky 122 g
246% Sodík 5 g
336% Bílkoviny 189 g

Polévka z okouna a mušlí postup přípravy receptu:

1

Máslo rozehřejeme v hrnci, pomalu osmahneme nakrájený fenykl a mrkev, zalijeme rybím vývarem a přivedeme k varu. Přidáme šafrán, osolíme, opepříme a necháme 2 minuty vařit. Opatrně přidáme do polévky nakrájeného mořského okouna na kousky a slávky - mušle.

2

Do talíře přendáme opatrně rybu se zeleninou, mušlemi a vývarem, který jsme scedili přes cedník.

3

Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept