Jednoduchý recept

Jemná bramborová kaše s hořčicí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (22%)
ID receptu: 46562

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 272 kcal
Kilojoule 1 139kJ
7% Sacharidy 24 g
24% Tuky 18 g
30% Sodík 598 mg
11% Bílkoviny 6 g

Jemná bramborová kaše s hořčicí postup přípravy receptu:

1

Hodně moučné brambory oloupeme, nakrájíme na stejnoměrné kousky a uvaříme v osolené vodě do měkka 15 minut. Slijeme a ještě 1-2 minuty zahříváme, aby oschly. Potom brambory rozmačkáme najemno, zahřejeme smetanu a vmícháme do brambor, osolíme, opepříme a zahříváme na mírném ohni. Máslo nakrájíme na kousky a postupně vhazujeme do kaše vždy, když se předchozí kousek rozpustí. Nakonec vmícháme hořčici a kaši můžeme rozmixovat ručním mixérem. Dosolíme podle chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept