Zdravý recept

Domácí vývar hovězí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
1
2
Recept ujde
2 1 Domácí vývar hovězí 5 1
Celkový čas: 310 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 300 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 46884

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
1 kg Kosti hovězí morkové
2 ks Mrkev kořen
5 ks Pepř černý celý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Rajčata
2 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

115% Kalorie 2,265 kcal
Kilojoule 9 477kJ
3% Sacharidy 10 g
549% Tuky 412 g
20% Sodík 396 mg
5% Bílkoviny 3 g

Domácí vývar hovězí postup přípravy receptu:

1

Očistíme a opláchneme hovězí kosti. Dáme je na pekáč a pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů Celsia 15 minut.

2

Kosti poté vložíme do hrnce, přidáme nakrájenou cibuli, mrkev, řapíkatý celer, rajče, celý pepř, petržel, bobkový list, sůl, stroužek česneku a zalijeme studenou vodou.

3

Přivedeme vývar k varu a necháme táhnout 5 hodin.

4

Poté vývar scedíme a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
1
2
Recept ujde