Jednoduchý recept

Domácí rybí vývar

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 46891

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
2 ks Cibule
1 ks Citrony
1 ks Fenykl sladký - hlíza
4 kávová lžička Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Pórek
2 kg Rybí kosti
2 dl Víno bílé
3 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 252 kcal
Kilojoule 1 056kJ
8% Sacharidy 29 g
14% Tuky 10 g
3% Sodík 54 mg
16% Bílkoviny 9 g

Domácí rybí vývar postup přípravy receptu:

1

Pod studenou tekoucí vodou opláchneme rybí kosti.

2

Rozpustíme v hrnci máslo, opečeme nakrájený pórek, cibuli, žampiony, petržel, fenykl, přidáme rybí kosti a chvíli necháme prohřát. Zastříkneme bílým vínem, pomalu víno vyvaříme a poté zalijeme studenou vodou. Přivedeme k varu a ztlumíme.

3

Vložíme bouquet garni, plátky citronu, pepř, necháme 25 minut táhnout.

4

Nakonec vývar scedíme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept