Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 47002

Ingredience

350 g Matjesy - filet
80 ml Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
70 g Slanina vepřová
70 ml Smetana 33% (šlehačka)
250 g Strouhanka
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 877 kcal
Kilojoule 3 671kJ
12% Sacharidy 45 g
86% Tuky 65 g
42% Sodík 843 mg
51% Bílkoviny 28 g

Karbanátky z matjesů postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme nadrobno, matjesové filety umeleme. V míse umícháme kompaktní hmotu z masa, slaniny, vajec, pepře, strouhanky a smetany.

2

Ze směsi tvoříme menší karbanátky a smažíme je po obou stranách na oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept