Recept

Hovězí karbanátky s houbovou omáčkou

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 47238

Ingredience

2 ks Cibule
250 g Houby čerstvé
600 g Hovězí maso mleté
50 g Mouka pšeničná hladká
80 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
60 g Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 647 kcal
Kilojoule 2 708kJ
8% Sacharidy 27 g
50% Tuky 37 g
14% Sodík 279 mg
89% Bílkoviny 50 g

Hovězí karbanátky s houbovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Mleté hovězí maso v míse promícháme s vodou, solí a kořením.

2

Z hmoty tvoříme placičky, obalujeme je v mouce a smažíme na oleji. Hotové karbanátky uchováme na teple.

3

Do oleje vmícháme nahrubo krájenou cibuli, plátky očištěných hub a orestujeme. K měkkým houbám přimícháme rajčatový protlak a lehce osmažíme.

4

Karbanátky servírujeme přelité houbovou směsí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept