Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 4735

Ingredience

1 ks Cibule
800 g Houby čerstvé
2 kávová lžička Koření klobásové
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Slanina vepřová
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený
4 ks Vejce slepičí
8 ks Vepřová střeva tenká
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 849 kcal
Kilojoule 3 552kJ
4% Sacharidy 13 g
98% Tuky 73 g
43% Sodík 855 mg
64% Bílkoviny 36 g

Houboví taliáni postup přípravy receptu:

1

Umeleme polovinu hub, druhou pokrájíme a umeleme s 3 vejci natvrdo.

2

Zpěníme oloupanou a nakrájenou cibuli na sádle, přidáme kostičky slaniny a osmahneme. Přisypeme mouku a znovu osmahneme.

3

Přidáme k houbové směsi, okořeníme, přidáme utřený česnek, syrové vajíčko a osolíme.

4

Promícháme a plníme do vepřových střívek.

5

Taliány 15 minut vaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept