Vlašský salát - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vlašský salát
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | fialova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 4755 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
200 g | Brambory vařené |
1 ks | Cibule |
1 ks | Jablka |
100 g | Majolka |
200 g | Okurky nakládané |
200 g | Šunka dušená |
Nutriční hodnoty jedné porce
18% Kalorie 354 kcal
Kilojoule 1 480kJ
6% Sacharidy 21 g
34% Tuky 26 g
36% Sodík 726 mg
19% Bílkoviny 11 g
Uhlovodany | 20g |
---|---|
Cholesterol | 75,0mg |
Draslík | 265,5mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 8,4mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory vařené, Cibule, Jablka, Okurky nakládané mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Majolka, Šunka dušená mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Vlašský salát postup přípravy receptu:
1 | Všechny přísady nakrájíme na tenké nudličky a spojíme majonézou. |
2 | Na míse salát ozdobíme půlkolečky citronu, ředkvičkami apod. |