Jednoduchý recept

Restovaná játra na cibulce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 47874

Ingredience

1 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Cibule
400 g Játra vepřová
1 kávová lžička Kmín drcený
3 polévková lžíce Olej stolní
2 g Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 237 kcal
Kilojoule 990kJ
2% Sacharidy 6 g
16% Tuky 12 g
16% Sodík 328 mg
46% Bílkoviny 26 g

Restovaná játra na cibulce postup přípravy receptu:

1

Cibuli nasekáme nadrobno, rozklepnutá vejce chutíme solí. Játra propláchneme pod tekoucí vodou, nakrájíme je na menší kousky.

2

Na oleji zpěníme cibuli, potom přidáme kousky masa, které zasypeme chilli kořením, kmínem a restujeme, než se maso zatáhne. Nakonec do orestované masové směsi přilijeme osolená vejce a restujeme jen tak dlouho, dokud vejce neztuhnou.

3

Takto připravená játra podáváme teplá s rýží, bramborami, nebo bramborovými placičkami a zeleninovou oblohou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept