Recept

Parmice na páře s mrkví a estragonem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4891

Ingredience

4 ks Citrony
1 polévková lžíce Estragon
200 g Mrkev kořen
60 ml Olej stolní
500 g Parmice
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 328 kcal
Kilojoule 1 374kJ
4% Sacharidy 15 g
180% Tuky 135 g
7% Sodík 144 mg
47% Bílkoviny 26 g

Parmice na páře s mrkví a estragonem postup přípravy receptu:

1

Filety z parmice osolíme a cca 5min podusíme na páře.

2

Ze tří citronů vylisujeme šťávu, promícháme s olejem, špetkou soli a estragonem nakrájeným nahrubo.

3

Mrkev nakrájíme na kuchyňském robotu nebo struhadle na tenké, delší proužky a ochutíme ji připravenou zálivkou. Lžíci zálivky si ponecháme stranou.

4

Na talíři vytvoříme tzv. hnízdo z mrkve, na něj položíme filety parmice, přelijeme zbytkem zálivky a dozdobíme na dílky nakrájenou dužinou ze zbylého citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept