Jednoduchý recept

Španělské tuňákové jednodubky

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (91%)
ID receptu: 48983

Ingredience

4 plátek Chléb pšeničný (bílý)
2 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
100 ml Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
200 g Tuňák ve vlastní šťávě
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 391kJ
0% Sacharidy 1 g
41% Tuky 31 g
4% Sodík 82 mg
24% Bílkoviny 14 g

Španělské tuňákové jednodubky postup přípravy receptu:

1

Jarní cibulky omyjeme studenou vodou a nsjemno nakrájíme.

2

Vajíčko rozklepneme do vyšší misky a pomalu k němu přišleháme 50 ml oleje, až má směs světlou barvu a je hustá. Pak zvolna přidáváme zbylý olej a minutu šleháme.

3

Tuňáka slijeme, necháme ho v sítu okapat a pak v misce vidličkou rozmačkáme. Postupně k němu přidáváme připravenou majonázu a mícháme, dochutíme pepřem a solí.

4

V pánvi na malém množství másla osmahneme dozlatova plátky bílého chleba, rozkrájíme je na menší kousky, potřeme tuňákovou směsí, lehce posypeme nakrájenou cibulkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept