Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 49237

Ingredience

2000 g Humr
200 ml Mléko polotučné
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
80 g Sýr Čedar
1 špetka Sůl
1 polévková lžíce Tabasco
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 640 kcal
Kilojoule 2 676kJ
3% Sacharidy 11 g
25% Tuky 18 g
85% Sodík 2 g
181% Bílkoviny 102 g

Humr v sýrové omáčce postup přípravy receptu:

1

Vodu přivedeme k varu a humry v ní necháme 20 minut zvolna vařit, poté je vyjmeme a necháme vystydnout. Sýr nastrouháme, petržel omyjeme a nasekáme najemno.

2

Máslo rozpálíme, přidáme mouku a mléko. Omáčku zahustíme strouhaným sýrem. Osolíme, opepříme, dochutíme tabascem a sojovou omáčkou. Vařeného humra podélně rozpůlíme, vyjmeme tmavé střívko. Řezné plochy polijeme omáčkou a maso necháme krátce zapéct pod rozpáleným grilem v troubě. Ihned servírujeme posypané petrželí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept