Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 49445

Ingredience

250 g Chléb konzumní
2 polévková lžíce Kerblík
1 polévková lžíce Majoránka
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
2 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 259 kcal
Kilojoule 1 085kJ
9% Sacharidy 33 g
13% Tuky 10 g
22% Sodík 443 mg
17% Bílkoviny 9 g

Šumavský postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vlijeme 1 litr vody, přidáme 2 lžičky soli a 250 g pokrájeného tvrdého chleba (hlavně kůrky). Vsypeme majoránku, přidáme 2 lžíce sádla a vaříme přibližně 30-35 minut.

2

Před koncem vaření do polévky rozklepneme 2 vejce, promícháme a odstavíme z plotny.

3

Na talíře dáme omytý, drobně pokrájený kerblík, zalijeme polévkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept