Recept

Tvaroh s kešu po indicku

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 49843

Ingredience

2 polévková lžíce Chilli koření mleté
5 ks Chilli paprička zelená
1 ks Cibule
1 kávová lžička Garam masala
1 kávová lžička Kmín mletý
50 ml Mléko polotučné
50 g Máslo čerstvé
10 ks Ořechy Kešu
3 ks Rajčata
100 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
0,5 kg Tvaroh tvrdý
50 ml Voda pitná
1 ks Zázvor celý
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

91% Kalorie 1,795 kcal
Kilojoule 7 511kJ
26% Sacharidy 94 g
174% Tuky 130 g
12% Sodík 242 mg
149% Bílkoviny 84 g

Tvaroh s kešu po indicku postup přípravy receptu:

1

Tvaroh nakrájíme na drobné kostičky. Oloupanou cibuli se zázvorem a česnekem rozetřeme na pastu. Rajčata rozmixujeme. Kešu oříšky rozemeleme s mlékem na další pastu.

2

Na pánvi rozpustíme máslo a na něm osmahneme pastu z cibule. Zalijeme rozmixovanými rajčaty, dochutíme kmínem, chilli a smažíme, dokud se od koření neoddělí všechen tuk.

3

Zalijeme ušlehanou šlehačkou a vmícháme i pastu z kešu. V případě potřeby zalijeme trochou vody. Na pánev umístíme kostičky tvarohu a poprášíme garam masalou. Dalších 5 minut necháme smažit.

4

Když je sýr důkladně osmažený, ozdobíme jej nakrájenými chilli papričkami a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept