Recept

Indická kukuřičná polévka

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 49896

Ingredience

45 ml Chilli koření mleté
3 ks Cibule
10 ks Fazole
1 kávová lžička Garam masala
200 ml Kukuřice
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 ks Mrkev kořen
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 ks Rajčata
2 kávová lžička Sůl
0,2 l Voda pitná
200 ml Vývar zeleninový
0,5 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 320 kcal
Kilojoule 1 339kJ
12% Sacharidy 45 g
172% Tuky 129 g
26% Sodík 526 mg
15% Bílkoviny 9 g

Indická kukuřičná polévka postup přípravy receptu:

1

Vyjma kukuřice a cibule najemno nakrájíme všechnu zeleninu. Hrnec napustíme vodou, osolíme a vaříme asi 30 minut. Následně vývar přecedíme. Na másle osmahneme nakrájenou cibuli. Posypeme moukou, ochutíme masalou, přidáme špetku soli a důkladně mícháme po dobu 4 minut.

2

Uvaříme kukuřici a přidáme ji k cibuli na pánvi. Na závěr zalijeme vývarem a necháme ještě 15 minut vařit. Přidáme špetku soli a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept