Jednoduchý recept

Benátská kuřecí játra

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 50166

Ingredience

2 ks Cibule
600 g Játra kuřecí
60 g Máslo čerstvé
4 g Paprika mletá sladká
4 g Pepř černý mletý
30 g Petržel - nať
7 g Sůl
1 dl Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 366 kcal
Kilojoule 1 533kJ
2% Sacharidy 9 g
33% Tuky 25 g
41% Sodík 810 mg
48% Bílkoviny 27 g

Benátská kuřecí játra postup přípravy receptu:

1

Na pánvi na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Játra opláchneme, dobře osušíme, nakrájíme na kousky a vložíme na cibulový základ. Za stálého míchání opékáme ze všech stran, až jsou dobře propečená. Poprášíme paprikou, osolíme, opepříme a odstavíme.

2

Nakonec zalijeme zakysanou smetanou, prohřejeme, ale už nevaříme.

3

Pokrm podáváme posypaný nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept