Jednoduchý recept

Rajčata plněná tuňákovým krémem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 50280

Ingredience

40 ml Balsamico ocet
1 špetka Cukr moučkový
30 g Kompot ananasový
80 g Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
250 g Rajčata
60 g Salátový dresink
5 g Sůl
135 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 272 kcal
Kilojoule 1 137kJ
2% Sacharidy 7 g
30% Tuky 23 g
25% Sodík 507 mg
19% Bílkoviny 11 g

Rajčata plněná tuňákovým krémem postup přípravy receptu:

1

Do mixéru vložíme tuňáka z konzervy, přidáme dresink a rozmixujeme dokrémova. Vrchní část rajčat odřízneme a vnitřek vydlabeme.

2

V misce smícháme ocet, olej, sůl, pepř, cukr a vniklou směs rovnomětně nalijeme do vydlabaných rajčat. Necháme chvíli uležet. Okapaný ananas z kompotu nakrájíme na drobné kostičky a přimícháme do tuňákového krému.

3

Krémem naplníme rajčata, upravíme je na servírovací tác a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept