Recept

Dršťky v jablečném moštu

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 50659

Ingredience

1 ks Cibule
20 ml Citronová šťáva
800 g Dršťky vařené
2 dl Hovězí vývar základní
20 g Kmín drcený
150 g Kompot jablečný
2 dl Mošt jablečný
40 g Máslo čerstvé
7 g Pepř černý mletý
10 g Sůl
3 g Tymián sušený
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 282 kcal
Kilojoule 1 182kJ
5% Sacharidy 18 g
19% Tuky 14 g
50% Sodík 999 mg
38% Bílkoviny 21 g

Dršťky v jablečném moštu postup přípravy receptu:

1

Na rozpáleném másle necháme zpěnit nakrájenou cibuli a česnek, přidáme nakrájené předavřené dršťky a 5 minut podusíme. Zalijeme moštem a vývarem, osolíme, okořeníme a zakryté zvolna dusíme 30 minut.

2

Odstavené dochutíme citronovou šťávou a podáváme obložené plátky kompotovaného jablka.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept