Recept

Papriky plněné masem a kysaným zelím

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 50713

Ingredience

300 g Hovězí maso mleté
100 g Jehněčí maso mleté
150 g Játra kuřecí
100 ml Olej rostlinný
600 g Paprika zelená
0,5 kávová lžička Pepř bílý
1 kávová lžička Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřové maso mleté
250 g Zelí kysané
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 881 kcal
Kilojoule 3 684kJ
3% Sacharidy 10 g
92% Tuky 69 g
19% Sodík 374 mg
97% Bílkoviny 54 g

Papriky plněné masem a kysaným zelím postup přípravy receptu:

1

Mleté maso v míse osolíme, okořeníme pepřem, rozmarýnem a utřeným česnekem. Přimícháme játra, která jsme nakrájeli na drobnější kousky, a dobře promícháme. Papriky očistíme, zbavíme semen, podélně rozřízneme a vyložíme vymačkaným kysaným zelím.

2

Papriky naplníme masovou směsí, vložíme do vymazaného pekáče a pod poklicí pečeme při teplotě 180 °C zhruba 40 minut.

Poznámka

Jako přílohu volíme brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept