Jednoduchý recept

Polévka Estérel

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 130 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 51011

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Dýně
200 g Fazole bílé
40 g Máslo čerstvé
100 g Nudle domácí
125 ml Smetana 16% (pochoutková)
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
1,5 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 336 kcal
Kilojoule 1 407kJ
9% Sacharidy 33 g
23% Tuky 17 g
51% Sodík 1 g
33% Bílkoviny 18 g

Polévka Estérel postup přípravy receptu:

1

Přebrané bílé fazole dáme do misky a zalijeme studenou vodou.

2

Dýni oloupeme, překrojíme, odstraníme jádra a dužinu nakrájíme na kostičky o hraně 1,5 cm.

3

Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno. V hrnci zpěníme máslo, na kterém nakrájenou cibuli lehce osmahneme a zalijeme vývarem. Z fazolí slijeme vodu, ve které se máčely, dobře je propláchneme a spolu s kostičkami dýně přidáme do polévky. Osolíme, přivedeme k varu, pak stáhneme plamen a na mírném ohni vaříme 2 hodiny.

4

Do polévky zavaříme nudle, krátce povaříme a zjemníme smetanou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept