Recept

Toasty s ementálem a žampiony

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 51058

Ingredience

8 plátek Chléb toastový
1 ks Cibule
60 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
150 g Sýr Ementál (Primátor)
5 g Sůl
100 ml Zakysaná smetana
250 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 582 kcal
Kilojoule 2 436kJ
14% Sacharidy 52 g
43% Tuky 32 g
50% Sodík 999 mg
43% Bílkoviny 24 g

Toasty s ementálem a žampiony postup přípravy receptu:

1

Na polovině másla zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme plátky žampionů a 5 minut podusíme. Do odstavených žampionů vmícháme pepř, sůl, zakysanou smetanu a nasekanou petrželku. Plátky toastového chleba vložíme do pekáče, na ně navršíme houbovou směs, posypeme nastrouhaným ementálem a zalijeme zbytkem rozpuštěného másla. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut, až se sýr rozteče.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept