Jednoduchý recept

Fazolové lusky dušené na slanině

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 51341

Ingredience

500 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
1 dl Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 204 kcal
Kilojoule 855kJ
2% Sacharidy 6 g
25% Tuky 19 g
30% Sodík 590 mg
8% Bílkoviny 5 g

Fazolové lusky dušené na slanině postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme na tenké proužky nebo malé kostičky.

2

Fazolové lusky scedíme, necháme je okapat a rozkrájíme na menší kousky.

3

V pánvi rozehřejeme máslo a krátce na něm osmažíme nakrájenou slaninu. Pak přimícháme lusky, směs podle chuti opepříme a osolíme, podlijeme smetanou a pod pokličkou necháme krátce dusit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept