Recept

Milsupen – polévka z kysaného mléka

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 51424

Ingredience

2 krajíc Chléb samožitný
0,5 kávová lžička Kmín drcený
1 l Mléko acidofilní
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
1,5 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 dl Smetana 33% (šlehačka)
1,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 408 kcal
Kilojoule 1 708kJ
7% Sacharidy 24 g
40% Tuky 30 g
16% Sodík 312 mg
24% Bílkoviny 13 g

Milsupen – polévka z kysaného mléka postup přípravy receptu:

1

Plátky chleba nakrájíme na kostičky a v pánvi na másle je osmažíme dozlatova. V hrnci si přivedeme k varu 1 litr kysaného mléka. Poté hned přilijeme smetanu, ve které jsme si dohladka rozmíchali hladkou mouku, přidáme sůl, kmín a rozkvedlané vejce. Polévku stále mícháme, vaříme ji jen 1–2 minuty a pak ji odstavíme z plotny.

2

Do talířů rozdělíme chleba, přelijeme polévkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept