Dresink s mandlemi a majonézou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Dresink s mandlemi a majonézou
Dresink s mandlemi a majonézou
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | ruda |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (15%) |
ID receptu: | 51800 |
Kategorie: | Dresinky |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 236,8mg |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 10,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Majonéza, Mandle, Pepř bílý, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Smetana zakysaná 15% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Dresink s mandlemi a majonézou postup přípravy receptu:
1 | Mandle drobně nasekáme. Do misky vlijeme smetanu a spolu s majonézou dobře promícháme. Následovně do misky přidáme nasekané mandle. Podle vlastní chuti dresink dochutíme solí, pepřem a ještě promícháme. |
2 |
|
3 | Hotový dresink přeložíme do vhodné nádoby. Udržujeme v lednici anebo na studeném místě. |
Poznámka
Dresink je vhodnou přílohou k vařenému masu.