Pomerančová zálivka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 5 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pomerančová zálivka
Pomerančová zálivka
Celkový čas: | 5 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | vassova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (35%) |
ID receptu: | 51802 |
Kategorie: | Dresinky |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 67g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 910,2mg |
Vláknina | 24g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 266,1mg |
Vitamín E | 0,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Med včelí, Pomeranče, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Omáčka Kari mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pomerančová zálivka postup přípravy receptu:
1 | Ve vhodné kuchyňské nádobě prošleháme vodu s medem. Potom přidáme kari omáčku a nakonec přilijeme z 5 ks pomerančů vymačkanou šťávu. |
2 | Všechny suroviny důkladně metličkou prošleháme. |
3 | Hotový dresink, pokud ho ihned nepodáváme, udržujeme v lednici anebo na studeném místě. |
Poznámka
Dresink podáváme jako studenou přílohu k pečenému anebo vařenému masu.