Jednoduchý recept

Zálivka z francouzské kuchyně

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 51803

Ingredience

3 ml Citronová šťáva
1 kávová lžička Hořčice
1 kávová lžička Med včelí
30 ml Ocet vinný
70 ml Olej olivový extra panenský
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 225 kcal
Kilojoule 943kJ
1% Sacharidy 4 g
31% Tuky 24 g
7% Sodík 130 mg
0% Bílkoviny 0 g

Zálivka z francouzské kuchyně postup přípravy receptu:

1

Do vhodné nádoby dáme vinný ocet, med a citronovou šťávu. Přilijeme olej, přidáme mletou papriku, hořčici a všechny suroviny dobře našleháme.

2

Nakonec dresink podle vlastní chuti dochutíme solí a pepřem. Ještě jednou vařečkou promícháme. Hotový dresink dáme do lednice vychladnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept