Jednoduchý recept

Bedly smažené v pivním těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 52186

Ingredience

16 ks Bedly čerstvé
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
50 ml Olej slunečnicový
0,5 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
4 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 138 kcal
Kilojoule 576kJ
3% Sacharidy 11 g
10% Tuky 7 g
8% Sodík 162 mg
14% Bílkoviny 8 g

Bedly smažené v pivním těstíčku postup přípravy receptu:

1

Z bedel odřízneme hlavičky, očistíme je, omyjeme studenou vodou a necháme okapat. Potom je postupně obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s pivem a solí, a nakonec ve strouhance.

2

V pánvi rozehřejeme olej, obalené houby v něm z obou stran usmažíme dozlatova a podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept