Jednoduchý recept

Štika s omáčkou z hořčice

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 53364

Ingredience

0,5 ks Citrony
3 polévková lžíce Hořčice
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
20 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
50 g Petržel - nať
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
2 polévková lžíce Strouhanka
2 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
2 polévková lžíce Zakysaná smetana
700 g Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 382 kcal
Kilojoule 1 598kJ
3% Sacharidy 10 g
37% Tuky 28 g
8% Sodík 163 mg
44% Bílkoviny 25 g

Štika s omáčkou z hořčice postup přípravy receptu:

1

Omyjeme a osušíme porce štiky. Osolíme ji, opepříme a zakapeme šťávou vymačkanou z poloviny citronu.

2

Keramickou zapékací misku vymažeme máslem a naskládáme do ní štiku. Předehřejeme troubu na 200 °C. Zapékací misku s rybou vložíme do trouby.

3

Smícháme v misce smetanu ke šlehání, zakysanou smetanu, žloutky, hořčici, strouhanku, nadrobno nasekaný kopr a petrželku. Směsí zalijeme rybu v misce a pečeme 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept