- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- stejskalova
stejskalova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 745x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro stejskalova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 745Kukuřičný chléb pro alergiky






Předehřejeme troubu na 230°C. Pekáček vymažeme olejem. V misce smícháme kukuřičnou mouku a cukr s práškem do pečiva, sodou, solí. Ve druhé misce rozšleháme vejce s podmáslím a vlijeme ke...
víceČokoládový krémový dezert pro alergiky






Do nerezové misky s oušky rozlámeme na kousky čokoládu. Na plotnu postavíme hrnec s vodou, kterou přivedeme k varu. Ztlumíme var a vložíme do hrnce nerezovou misku s čokoládou, poté mícháme,...
víceDušené broskve pro alergiky






Omyjeme broskve, rozpůlíme a odpeckujeme. Do větší pánve nalijeme vodu, přidáme cukr a citronovou kůru z poloviny chemicky neošetřeného citronu. Rozkrojíme vanilkový lusk a vyjmeme semínka,...
víceRýžový nákyp pro alergiky






Předehřejeme troubu na 160°C. Do pekáčku vložíme margarín a zahřejeme. Přidáme cukr, promícháme, doložíme rýži a opět zamícháme, aby se zrníčka obalila směsí tuku a cukru. Vanilkový lusk...
víceZapečené švestky pro bezlepkovou dietu






Předehřejeme troubu na 190°C. Mouku vsypeme do mísy a postupně do ní zapracujeme máslo, až směs začne připomínat strouhanku, poté vmícháme cukr. Do pekáče vložíme omyté, vypeckované a...
vícePečené švestky s drobenkou pro alergiky






Předehřejeme troubu na 190°C. Mouku nasypeme do mísy a postupně do ní zapracováváme máslo, až směs začne připomínat strouhanku, poté vmícháme cukr. Do pekáče vložíme omyté, vypeckované a...
víceRýžový pilaf pro alergiky






Do většího hrnce vlijeme 300 ml vývaru, počkáme, dokud nezačne vřít a poté do něj vsypeme divokou rýži. Zakryjeme hrnec poklicí, ztlumíme teplotu a vaříme 50 minut, než rýže změkne a vsákne...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky

Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupit
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace

Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele