Recept

Pikantní řízek z tresky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 53555

Ingredience

20 ml Citronová šťáva
700 g Filé z aljašské tresky
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
3 dl Olej slunečnicový
4 g Pepř černý mletý
200 g Strouhanka
10 g Sůl
100 g Tvarůžky olomoucké malé
2 ks Vejce slepičí
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 570 kcal
Kilojoule 2 386kJ
13% Sacharidy 47 g
28% Tuky 21 g
68% Sodík 1 g
87% Bílkoviny 49 g

Pikantní řízek z tresky postup přípravy receptu:

1

Tvarůžky nastrouháme a promícháme se strouhankou. Filé z tresky pokapeme citronovou šťávou, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce, ušlehaných vejcích a tvarůžkové strouhance. Osmažíme dozlatova na rozpáleném oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
Aleisa
Pikantní řízek z tresky
Odvážná kombinace, treska a tvarůžky :-)

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept