Recept

Chřest s jemnou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 5356

Ingredience

1 kg Chřest bílý
1 ks Citrony
125 ml Hovězí vývar základní
1 špetka Sůl
4 ks Vaječný žloutek slepičí
250 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 205 kcal
Kilojoule 858kJ
4% Sacharidy 15 g
11% Tuky 8 g
8% Sodík 164 mg
20% Bílkoviny 11 g

Chřest s jemnou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Chřest uvaříme v osolené vodě a necháme okapat.

2

V hrnci ve vodní lázni rozehřejeme máslo, přilijeme víno, šťávu z 1/2 citronu, vývar a přidáme 4 žloutky. Metlou šleháme do zhoustnutí.

3

Omáčku přelijeme přes uvařený chřest a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept