Recept

Jelení řezy na švestkách

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 54039

Ingredience

150 ml Hovězí vývar základní
2 g Hřebíček
500 g Jelení maso
150 g Kompot švestkový
2 g Koriandr mletý
10 g Koriandr čerstvý
20 ml Ocet vinný červený
1 dl Olej sezamový
4 g Pepř cayenský
1 dl Pivo tmavé 12% 4,0% obj.
100 g Povidla švestková
9 g Sůl
2 g Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 477 kcal
Kilojoule 1 996kJ
7% Sacharidy 24 g
38% Tuky 29 g
52% Sodík 1 g
54% Bílkoviny 30 g

Jelení řezy na švestkách postup přípravy receptu:

1

Jelení maso opláchneme a osušíme, nakrájíme na slabé proužky. Ve woku rozpálíme olej a maso za stálého míchání orestujeme 5 minut. Přidáme okapané kompotované švestky a podlijeme vývarem. Přidáme povidla, ocet a pivo a 10 minut necháme zakryté dusit. Osolíme, okořeníme kajenským pepřem, mletým zázvorem, hřebíčkem a koriandrem. Podáváme posypané nasekaným čerstvým koriandrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept