Recept

Okoun na pivě s rajčaty a olivami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 54921

Ingredience

15 g Bazalka
120 g Cibule
1 kg Okoun - filety
30 ml Olej olivový
100 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
125 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
500 g Rajčata Cherry
1 špetka Sůl
90 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 357 kcal
Kilojoule 1 492kJ
4% Sacharidy 13 g
16% Tuky 12 g
20% Sodík 401 mg
89% Bílkoviny 50 g

Okoun na pivě s rajčaty a olivami postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a pokrájíme na menší kousky. Rajčata omyjeme a pokrájíme na poloviny, stejně jako olivy. Bazalku rozebereme na lístky a opláchneme.

2

Olej rozpálíme, přidáme cibuli a smažíme 3 minuty. Přidáme okouna a smažíme další 2 minuty z každé strany. Přidáme rajčata a olivy a povaříme 3 minuty. Poté podlijeme vývarem a pivem a vaříme 7 minut. Osolíme a opepříme, servírujeme ozdobené bazalkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept