Recept

Jehněčí kotlety s mátou a hráškem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 55030

Ingredience

12 ks Jehněčí kotlety
10 g Máta
30 ml Ocet vinný
60 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
2 l Voda pitná
60 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 818 kcal
Kilojoule 3 421kJ
0% Sacharidy 1 g
84% Tuky 63 g
19% Sodík 388 mg
103% Bílkoviny 58 g

Jehněčí kotlety s mátou a hráškem postup přípravy receptu:

1

Mátu opláchneme a rozsekáme na jemno, smícháme s olejem, octem. Do směsi namočíme maso, osolíme, opepříme, sýr nastrouháme na jemném struhadle.

2

Grilovací pánev rozpálíme, maso na ní ogrilujeme po dobu 4 minut z každé strany. Hrášek povaříme 4 minuty ve vroucí osolené vodě, poté slijeme a rozmačkáme na kaši. Přimícháme smetanu a Parmezán.

3

Grilované maso servírujeme s hráškovým pyré.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept