Recept

Chléb s ančovičkami, olivami a tymiánem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 195 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 190 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 55105
Kategorie: Přílohy

Ingredience

30 g Ančovičky konzervované
10 g Droždí sušené
20 g Máslo čerstvé
300 ml Mléko plnotučné
500 g Mouka chlebová
50 g Olivy černé
20 g Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 468 kcal
Kilojoule 1 958kJ
22% Sacharidy 79 g
12% Tuky 9 g
16% Sodík 313 mg
30% Bílkoviny 17 g

Chléb s ančovičkami, olivami a tymiánem postup přípravy receptu:

1

Do mísy nasypeme chlebovou mouku, cukr, sůl a tymián, zalijeme mlékem a rozpuštěným máslem, přidáme sušené droždí a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na základní chléb. Po zaznění signálu přidáme odpeckované, rozpůlené olivy a pokrájené ančovičky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept