Jednoduchý recept

Chléb s řepnou šťávou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 185 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 180 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 55611

Ingredience

20 g Cukr krupice
10 g Droždí sušené
400 g Mouka chlebová
5 g Sůl
250 ml Šťáva z červené řepy

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 328 kcal
Kilojoule 1 374kJ
19% Sacharidy 67 g
2% Tuky 1 g
20% Sodík 390 mg
19% Bílkoviny 11 g

Chléb s řepnou šťávou postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme čerstvou, nejlépe doma prolisovanou, šťávu z červené řepy, přidáme chlebovou mouku, cukr, sůl a sušené droždí, promícháme.

2

Těsto přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na základní chléb a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept