Recept

Pstruh s bylinkami na grilu pro celiaky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 17 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 55679

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
4 špetka Kmín celý
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
4 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Pstruh
0,5 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
4 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 319 kcal
Kilojoule 1 335kJ
1% Sacharidy 2 g
20% Tuky 15 g
52% Sodík 1 g
75% Bílkoviny 42 g

Pstruh s bylinkami na grilu pro celiaky postup přípravy receptu:

1

V misce rozmícháme extra olivový olej s citrónovou šťávou. Petrželovou nať a rozmarýn omyjeme, drobně pokrájíme. Očištěného a omytého menšího pstruha potřeme z každé strany (i zevnitř) olejem, osolíme, opepříme, okmínujeme, dáme na rozehřátý gril. Během grilování pstruha otáčíme a potíráme olejem. Grilijeme přibližně 15 - 17 minut. Přibližně 5 minut před koncem grilování pstruha posypeme bylinkami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept