Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 55884

Ingredience

3 ks Cibule
500 g Játra husí
30 g Mouka pšeničná hladká
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
500 g Rýže dušená
100 g Slanina vepřová
150 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
150 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 796 kcal
Kilojoule 3 329kJ
13% Sacharidy 47 g
72% Tuky 54 g
30% Sodík 598 mg
49% Bílkoviny 28 g

Pilaf z husích jater postup přípravy receptu:

1

Opraná a osušená játra nakrájíme na středně velké kostky, které prudce opečeme na rozpáleném sádle.

2

Na malé kostičky nakrájenou slaninu rozpustíme v kastrolku, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a vše dozlatova osmahneme. Do osmažené cibule vložíme opečená játra, přidáme papriku, zaprášíme moukou, osolíme, opepříme a za stálého míchání spolu zasmahneme. Zalijeme vodou, rozmícháme a krátce povaříme.

3

1 cibuli nakrájíme na kolečka a na 50 g sádla ji dozlatova osmažíme.

4

Z dušené rýže vytvoříme na talíři věnec, doprostřed klademe hotová játra a ozdobíme kolečky smažené cibule.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept