Jednoduchý recept

Kvíčaly na víně

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 56992

Ingredience

40 ml Hovězí vývar základní
5 g Jalovec
300 g Kvíčala
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
8 g Sůl
100 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 203 kcal
Kilojoule 851kJ
1% Sacharidy 3 g
22% Tuky 17 g
80% Sodík 2 g
2% Bílkoviny 1 g

Kvíčaly na víně postup přípravy receptu:

1

Očištěné a vykuchané kvíčaly omyjeme, vložíme do pekáčku, přidáme máslo, celý jalovec, osolíme, opepříme, podlijeme červeným vínem a upečeme doměkka. Vyřízneme maso z prsíček a dáme zatím stranou. Ostatní maso obereme od kosti, vložíme do mixéru, přilijeme výpek s vínem, trochu hovězího vývaru a rozmixujeme. Nalijeme do kastrůlku a povaříme dohusta.

2

Prsíčka upravíme na talíře a přelijeme omáčkou z kastrůlku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept